WSPIERAMY AKCJE
03.2020

Zbliża się miesiąc Fairtrade

W dniach 12 kwietnia - 12 maja 2020 roku zaplanowana jest organizacja miesiąca Fairtrade. Być może niektóre ze spotkań i wydarzeń z publicznością zostaną odwołane ze względu na epidemię Coronawirusa, jednak Fundacja „Koalicja Sprawiedliwego Handlu” – Fairtrade Polska przygotowała interesujące materiały dotyczące tematyki Fair Trade, z którymi można zapoznać się na ich stronie internetowej lub zamówić bepłatnie dla swojej organizacji.

Zachęcamy do odwiedzenia strony internetowej organizatora: https://www.fairtrade.org.pl/

Zapraszamy do udziału w międzynarodowym szkoleniu pt. „Skuteczne narzędzia edukacyjne zapewniające trwałą edukację dorosłych”, które odbędzie się w dniach 9-12.09.2021 na Litwie.

Już od sierpnia seniorzy mają możliwość uczestniczyć w projekcie „Senioralna aktywność obywatelska – srebrno-zielona działalność społeczna”

W dniach 19 – 24 lipca 2021 roku w miejscowości Stiavnicke Bane na Słowacji odbyła się Międzynarodowa Mobilność Mieszana Seniorów.

Zapraszamy do zapoznania się z rezultatami międzynarodowego projektu edukacyjnego Erasmus + COFFEE

Co można zrobić dla planety nie wychodząc z domu? Koniecznie przeczytaj!

#zostanwdomu