WSPIERAMY AKCJE
03.2020

Zbliża się miesiąc Fairtrade

W dniach 12 kwietnia - 12 maja 2020 roku zaplanowana jest organizacja miesiąca Fairtrade. Być może niektóre ze spotkań i wydarzeń z publicznością zostaną odwołane ze względu na epidemię Coronawirusa, jednak Fundacja „Koalicja Sprawiedliwego Handlu” – Fairtrade Polska przygotowała interesujące materiały dotyczące tematyki Fair Trade, z którymi można zapoznać się na ich stronie internetowej lub zamówić bepłatnie dla swojej organizacji.

Zachęcamy do odwiedzenia strony internetowej organizatora: https://www.fairtrade.org.pl/

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce rozpoczęła w czerwcu br. projekt pt.: „Tak nas widzą: aktywnie w wieku 60+”.

Działania realizowane w ramach projektu:  "AS: aktywnie – społecznie". Szkolenia, warsztaty i inicjatywy wszystko już w realu!

Serdecznie zapraszamy osoby w wieku 60+ do udziału w międzynarodowym szkoleniu, które odbędzie się w dniach 19-24 lipca 2021 roku na Słowacji.

Zapraszamy do zapoznania się z rezultatami międzynarodowego projektu edukacyjnego Erasmus + COFFEE

Co można zrobić dla planety nie wychodząc z domu? Koniecznie przeczytaj!

#zostanwdomu