SZKOLENIA I DORADZTWO
09.2018

Kurs komputerowy dla Seniorów w Kolpingu

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce realizuje projekt „Wsparcie prawno-doradcze dostępne dla Seniora” w ramach, którego realizowane są zajęcia komputerowe dla Seniorów. Na zdjęciach grupa Krakowska - II zajęcia.

Fot. Józef Sikorski

więcej zdjęć znajduje się w Galerii

W dniach 18- 22 lutego 2019 r odbywa się w Danlí (Honduras) międzynarodowe spotkanie partnerów projektu COFFEE- cooperation for fair economy & education.

Na przełomie listopada i grudnia Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce zorganizowała Forum Odpowiedzialnej Konsumpcji. Wydarzenie odbyło się w Zamku w Niepołomicach i zostało uświetnione obecnością wyjątkowych gości.