SZKOLENIA I DORADZTWO
02.2016

Zapraszamy na szkolenie z edukacji globalnej

We would like to invite you to take part in an international meeting in Slovakia, which will take place in April. Kolping Foundation is a leader of the project: Strengthening global awareness in the local communities - Kolping 2020 Strategy, which aim is to identify and transfer know how in the area of global education. In the seminar there will take part also participants from Germany, Lithuania, Romania, Slovenia and Slovakia.

The language of the seminar will be English. The participants have to prepare a report after meeting.

Who can participate: people involved in global education.

There are no fee. The Kolping Foundation covers all costs.

To register you need to fill registration form and send to fundacja@kolping.pl until 24.02.2016.

Registration form --> DOWNLOAD

Program shedule --> DOWNLOAD

Na przełomie listopada i grudnia Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce zorganizowała Forum Odpowiedzialnej Konsumpcji. Wydarzenie odbyło się w Zamku w Niepołomicach i zostało uświetnione obecnością wyjątkowych gości.

Pracownicy Centrum Porad Prawnych i Obywatelskich w Krakowie przeprowadzili kolejne warsztaty prawne  dla seniorów w ramach projektu „Wsparcie prawno-doradcze dostępne dla Seniora”.