SZKOLENIA I DORADZTWO
02.2016

Zapraszamy na szkolenie z edukacji globalnej

We would like to invite you to take part in an international meeting in Slovakia, which will take place in April. Kolping Foundation is a leader of the project: Strengthening global awareness in the local communities - Kolping 2020 Strategy, which aim is to identify and transfer know how in the area of global education. In the seminar there will take part also participants from Germany, Lithuania, Romania, Slovenia and Slovakia.

The language of the seminar will be English. The participants have to prepare a report after meeting.

Who can participate: people involved in global education.

There are no fee. The Kolping Foundation covers all costs.

To register you need to fill registration form and send to fundacja@kolping.pl until 24.02.2016.

Registration form --> DOWNLOAD

Program shedule --> DOWNLOAD

Zapraszamy do udziału w międzynarodowym szkoleniu pt. „Skuteczne narzędzia edukacyjne zapewniające trwałą edukację dorosłych”, które odbędzie się w dniach 9-12.09.2021 na Litwie.

Już od sierpnia seniorzy mają możliwość uczestniczyć w projekcie „Senioralna aktywność obywatelska – srebrno-zielona działalność społeczna”

W dniach 19 – 24 lipca 2021 roku w miejscowości Stiavnicke Bane na Słowacji odbyła się Międzynarodowa Mobilność Mieszana Seniorów.

Zapraszamy do zapoznania się z rezultatami międzynarodowego projektu edukacyjnego Erasmus + COFFEE

Co można zrobić dla planety nie wychodząc z domu? Koniecznie przeczytaj!

#zostanwdomu