SZKOLENIA I DORADZTWO
02.2016

Zapraszamy na szkolenie z edukacji globalnej

We would like to invite you to take part in an international meeting in Slovakia, which will take place in April. Kolping Foundation is a leader of the project: Strengthening global awareness in the local communities - Kolping 2020 Strategy, which aim is to identify and transfer know how in the area of global education. In the seminar there will take part also participants from Germany, Lithuania, Romania, Slovenia and Slovakia.

The language of the seminar will be English. The participants have to prepare a report after meeting.

Who can participate: people involved in global education.

There are no fee. The Kolping Foundation covers all costs.

To register you need to fill registration form and send to fundacja@kolping.pl until 24.02.2016.

Registration form --> DOWNLOAD

Program shedule --> DOWNLOAD

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce realizuje projekt pn: "Glokalizacja w edukacji dorosłych" w ramach programu Erasmus+...

Przed nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia dotarły do nas wspaniałe wieści z Ugandy.

Kolpingowscy edukatorzy edukacji globalnej po raz kolejny spotkali się na międzynarodowym szkoleniu.

Spotkanie dla osób zajmujących się edukacją globalną. Odbędzie się ono w Štiavnické Bane (Słowacja), 21-24 kwietnia 2016 r. Język - angielski.