WYNAJEM POW. BIUROWEJ

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce poleca do wynajęcia pomieszczenia biurowe w Krakowie w budynku przy ul. Żułowskiej 51 (Olsza II).

Zainteresowanym proponujemy dwa wygodne, jasne pokoje biurowe na II. piętrze budynku wyposażonego w windę.

Pokoje można wynająć od zaraz, pojedynczo lub łącznie  - znajdują się one przy wspólnym korytarzu. Oba pomieszczenia mają regularny kształt: większe o powierzchni 14 m² z oknem wychodzącym na zachód, mniejsze o powierzchni  11 m² posiada okno od północy.

Pomieszczenia wyposażone są w podstawowe meble biurowe: biurka, fotele, szafy. W pomieszczeniach jest zapewnionny internet oraz dostęp do linii telefonicznej. Istnieje również możliwość za dodatkową opłatą doposażenia pomieszczeń w sprzęt komputerowy oraz możliwość korzystania z kserokopiarki. Budynek jest monitorowany. Toalety oraz kuchnia do użytku wspólnie z innymi użytkownikami budynku.

Cena wynajmu pomieszczeń z internetem: 47 zł/m² za miesiąc.

• Pomieszczenie biurowe 14 m²
  • Pomieszczenie biurowe 11 m²

Do ceny wynajmu dolicza się opłaty za media (prąd, ogrzewanie oraz woda).

Więcej zdjęć ⇒ galeria

Adres: 31-436 Kraków, ul. Żułowska 51

Dojazd z Dworca Kraków Główny i MDA Kraków:                  autobus nr 129,  parkowanie samochodu - bezpłatne

Kontakt w sprawie wynajmu:

tel. 12 418-77-61,

e-mail: fundacja@kolping.pl

Świetnie wiemy, że pomoc Ukrainie to maraton, a nie sprint dla tego planujemy kolejne działania, w które pragniemy również włączyć naszych Członków, Pracowników i Sympatyków.

Z Ukrainy dochodzą do nas dramatyczne prośby o modlitwę. Bo oprócz walki z kulami, toczy się i ta duchowa. Prosimy, dołączcie do niej tak, jak możecie: w swoich domach i kościołach.

Rok 2021 za nami! Dla uczestników i realizatorów projektu „AS: aktywnie-społecznie” był to czas intensywnej pracy i mierzenia się
z wyzwaniami, a także poszerzania horyzontów i zdobywania nowych doświadczeń.

Zapraszamy do zapoznania się z rezultatami międzynarodowego projektu edukacyjnego Erasmus + COFFEE

4 ELEMENTS to wymiana młodzieżowa skierowana do uczestników z 7 państw: Bułgarii, Grecji, Włoch, Polski, Hiszpanii, Serbii i Rumunii.

Co można zrobić dla planety nie wychodząc z domu? Koniecznie przeczytaj!

#zostanwdomu

Projekty: