WYNAJEM POW. BIUROWEJ

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce poleca do wynajęcia pomieszczenia biurowe w Krakowie w budynku przy ul. Żułowskiej 51 (Olsza II).

Zainteresowanym proponujemy dwa wygodne, jasne pokoje biurowe na II. piętrze budynku wyposażonego w windę.

Pokoje można wynająć od zaraz, pojedynczo lub łącznie  - znajdują się one przy wspólnym korytarzu. Oba pomieszczenia mają regularny kształt: większe o powierzchni 14 m² z oknem wychodzącym na zachód, mniejsze o powierzchni  11 m² posiada okno od północy.

Pomieszczenia wyposażone są w podstawowe meble biurowe: biurka, fotele, szafy. W pomieszczeniach jest zapewnionny internet oraz dostęp do linii telefonicznej. Istnieje również możliwość za dodatkową opłatą doposażenia pomieszczeń w sprzęt komputerowy oraz możliwość korzystania z kserokopiarki. Budynek jest monitorowany. Toalety oraz kuchnia do użytku wspólnie z innymi użytkownikami budynku.

Cena wynajmu pomieszczeń z internetem: 47 zł/m² za miesiąc.

• Pomieszczenie biurowe 14 m²
  • Pomieszczenie biurowe 11 m²

Do ceny wynajmu dolicza się opłaty za media (prąd, ogrzewanie oraz woda).

Więcej zdjęć ⇒ galeria

Adres: 31-436 Kraków, ul. Żułowska 51

Dojazd z Dworca Kraków Główny i MDA Kraków:               autobus nr 129,  parkowanie samochodu - bezpłatne

Kontakt w sprawie wynajmu:

tel. 12 418-77-61,

e-mail: fundacja@kolping.pl

W dniach 21 do 26 maja 2018r. odbyło się seminarium pod tytułem „Razem sięgając za państwem ludzkiej godności”.

W Krakowie w dniach 20-22.04.2018r. odbyło się posiedzenie Międzynarodowej Grupy ds. Współpracy Partnerskiej.

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce realizuje projekt pn: "Glokalizacja w edukacji dorosłych" w ramach programu Erasmus+...

Spotkanie dla osób zajmujących się edukacją globalną. Odbędzie się ono w Štiavnické Bane (Słowacja), 21-24 kwietnia 2016 r. Język - angielski.

Projekty: