WYNAJEM POW. BIUROWEJ

Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce poleca do wynajęcia pomieszczenia biurowe w Krakowie w budynku przy ul. Żułowskiej 51 (Olsza II).

Zainteresowanym proponujemy dwa wygodne, jasne pokoje biurowe na II. piętrze budynku wyposażonego w windę.

Pokoje można wynająć od zaraz, pojedynczo lub łącznie  - znajdują się one przy wspólnym korytarzu. Oba pomieszczenia mają regularny kształt: większe o powierzchni 14 m² z oknem wychodzącym na zachód, mniejsze o powierzchni  11 m² posiada okno od północy.

Pomieszczenia wyposażone są w podstawowe meble biurowe: biurka, fotele, szafy. W pomieszczeniach jest zapewnionny internet oraz dostęp do linii telefonicznej. Istnieje również możliwość za dodatkową opłatą doposażenia pomieszczeń w sprzęt komputerowy oraz możliwość korzystania z kserokopiarki. Budynek jest monitorowany. Toalety oraz kuchnia do użytku wspólnie z innymi użytkownikami budynku.

Cena wynajmu pomieszczeń z internetem: 47 zł/m² za miesiąc.

• Pomieszczenie biurowe 14 m²
  • Pomieszczenie biurowe 11 m²

Do ceny wynajmu dolicza się opłaty za media (prąd, ogrzewanie oraz woda).

Więcej zdjęć ⇒ galeria

Adres: 31-436 Kraków, ul. Żułowska 51

Dojazd z Dworca Kraków Główny i MDA Kraków:                  autobus nr 129,  parkowanie samochodu - bezpłatne

Kontakt w sprawie wynajmu:

tel. 12 418-77-61,

e-mail: fundacja@kolping.pl

Kilkaset miast, kilkadziesiąt krajów, różne kontynenty – wszyscy spotykają się na 24 godziny, aby pracować na rzecz ochrony klimatu. Będą inspirujące wykłady, ciekawe prezentacje, burzliwa praca w grupach, cenny coaching i mentoring oraz rozrywka i konkurs z nagrodami. Rusza 3. edycja Climathonu w Krakowie!

Z przyjemnością informujemy,m że Fundacja Dzieła Kolpinga w Polsce jest partnerem tegorocznej edycji wydarzenia.

8 października bieżącego roku Rodzina Kolpinga z Bochni zorganizowała Piknjik Fair Trade dla seniorów w leśniczówce Łoś.

Projekty: